BUKTI RAT PEVAČICA: Milica Pavlović debelo zamerila Teodori Džehverović OVE reči, pa je PONIZILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 22:56

BUKTI RAT PEVAČICA: Milica Pavlović debelo zamerila Teodori Džehverović OVE reči, pa je PONIZILA

Novi estradni sukob!

Milica Pavlović je u saradnji sa Albinom napravila hit "Šećeru”, a u jednoj od svojih izjava je rekla kako je sa njim u dobrim odnosima, ali da je rastužuje i da ona lično ne bi volela da ovaj muzičar krene stranputicom zbog velikog broja saradnji sa drugim pevačima.

Teodora Džehverović i Alibino imaju spreman duet koji će premijerno biti izveden na Music Week Festivalu, a na pitanje kako komentariše ovu izjavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pavlovićeve, pevačica je rekla.

- Samo mogu da kažem da je Albino nekome uradio nešto što je najbolje, to je dovoljno. Ko razume, shvatiće. Jedna jako dobra pesma, jako dobar duet. Kada bi meni neko napravio tako dobru pesmu, ja bih samo imala reči hvale do kraja svog života - rekla je Teodora.

Ovim povodom se oglasila i Milica kojoj nisu prijale Teodorine reči, ističući da joj je ona pomogla kada je bila u problemu pred novogodišnji nastup u Beogradu.

- Istina je. Čula sam tu njenu izjavu. Ne znam zašto se ljudi kasnije nadovezuju na moje izjave koje izokrenu u totalno drugačiji kontekst od onoga što ja kažem. Iskreno, volela bih, onako ljudski, da je u pitanju Teodorina nesmotrena izjava. Što nije, na primer, rekla: "Znate kako, ja nemam komentar. To nisu moja posla i ja nemam šta to da komentarišem. Ta Milica je prema meni bila fer 31. decembra, kada sam nastupala ispred Skupštine. Donela mi je kostim iz Niša i nije mi ga ostavila negde na klupi u parku ili u kafiću, već ga je po svom vozaču poslala na moju kućnu adresu i poželela mi srećnu Novu godinu. Znate, ta Milica je čovek" - rekla je Pavlovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.