BUHI PRESEO DAN ZALJUBLJENIH: Dečko Katarine Grujić pretučen u diskoteci!

Izvor: Kurir, 15.Feb.2016, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUHI PRESEO DAN ZALJUBLJENIH: Dečko Katarine Grujić pretučen u diskoteci!

Dečko pevačice Katarine Grujić, Nemanja Buha rano jutros je povređen u jednoj diskoteci u centru Beograda.

Naime, Nemanju je fizički napao za sada nepoznat muškarac i naneo mu lakše povrede. Odmah mu je ukazana pomoć u Urgentnom centru a policija je obavila uviđaj na licu mesta i preuzela snimke sa sigurnosne kamere.

U toku je identifikacija napadača a tom prilikom povređena je i jedna devojka. Pevačica niti njen momak se nisu oglašavali povodom ovog slučaja.

Autor: Telegraf.rs,Foto: Printscreen
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KAKAV BLAM Ovako se dečko Katarine Grujić ispalio za Dan zaljubljenih

Izvor: Blic, 15.Feb.2016

Nemanja Buha, momak pevačice Katarine Grujić, napravio je malu omašku na društvenim mrežama kada je Dan žena pomešao sa Danom zaljubljenih...Tako je Nemanja, na Fejsbuku umesto Dana zaljubljenih koji pada 14. februara, čestitao 8. mart, Međunarodni dan žena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.