BUDI JEDNOM ČOVEK! Opšti HAOS U Beloj kući, Maja iz petnih žila URLA: Mislite nisam tu, ŠTO LAŽETE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 18:52

"BUDI JEDNOM ČOVEK!" Opšti HAOS U Beloj kući, Maja iz petnih žila URLA: "Mislite nisam tu, ŠTO LAŽETE?!"

Nastala je prava pometnja!

Lepi Mića želeo je na porodičnom sastanku da čuje zašto ga je Bojan Simić postavio za potrčka.

- Bojane, smatram da ja tebi nikad ništa loše nisam uradio u životu. Šta sam ti ja uradio? - upitao je Mića.

- Ništa, nego ajde da napravimo neke promene. Ja znam da se Žana ne ljuti - rekao je Boki.

- Ne zameram ti, jasno je kao dan da ovo nije tvoje maslo i ja ti ne zameram, drag si mi - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodala je Žana.

- Ja sam Bokija pitala da me stavi u izolaciju, a on mi je rekao: "Imam nešto mnogo bitnije", a onda si stavio Miću i Žanu - dodala je Ana.

- Bolje da si stavio mene i Zoricu, to bi bilo zanimljivije. Budi jednom čovek i kaži da si podlegao - poručio je Lepi Mića.

- Da li je zbog Cara Maja dobila mali budžet i naravno njena drugarica ja? Rekao si da gotiviš Miljana i da njemu ide 5.000, a Marku je otišlo dve. Zanima me samo zbog čega? - pitala je Slađa.

- Ja sam hteo da joj dam srednji budžet, a Aleksandri bih uvek dao veliki da li bila sa Filipom ili ne. Maja i ja imamo drugarski odnos, kao i Slađa, a spavali smo u istom krevetu. Aleksandra je sa Filipom, Miljana je sa Zolom - pravdao se Boki.

- Mislite nisam tu, pa možete da lažete. Ja sam mu sto puta rekla neke stvari. Nisi hteo da mi daš srednji, dao si mi mali budžet. Tu se ne radi o budžetu, nego je mene iznerviralo jer me znaš otkako sam bila dete. Ove tamo poznaješ po žurkama i budalaštinama. Ja sam osetila da je to zbog Filipa - dodala je Maja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.