BUDI DARA, NE BUDI ANJA BLA - posle skandala devojke Baka Praseta, snimak pevačice zapalio internet

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 23:15

"BUDI DARA, NE BUDI ANJA BLA" - posle skandala devojke Baka Praseta, snimak pevačice zapalio internet

Stara škola.

Devojku influensera Baka Praseta (Bogdana Ilića), influenserku Anju Blagojević, poznatiju kao Anja Bla, oduševljeni fanovi su snimali u skupocenom automobilu u centru grada, međutim nju je to razbesnelo te ih je sve vreme psovala, što je šokiralo javnost.

Naime, Anju su fanovi videli u skupocenom automobilu kako ulazi u parking garažu ispred tržnog centra i krenuli da je snimaju, što je nju izrevoltiralo te je počela da viče i da ih psuje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dara je malo potom postala viralna, zbog snimka u kom turira za klince koji su se okupili da vide automobil.

- Budite Dara i budite Novi Sad - piše u opisu snimka koji se uveliko deli na društvenim mrežama.

Budite Dara i budite Novi Sad❤️ pic.twitter.com/lEQ1mCuZgK

— BonzyB (@bonzy_b) August 10, 2023

Anja je, podsetimo, na mrežama danas nastavila da vređa fanove.

- Mene i dalje zanima koji roditelji daju deci da budu od 9 ujutru do ponoći na ulici ali bukvalno na ulici. Najbezobraznija deca koju sam u životu videla. I da, pišem ovo pre nego svi počnu da skaču na mene kako sam bezobrazna i zla. Ali čisto da znate ovoj jednoj te istoj deci se mesecima govori na normalan način da ne budu dosadni da malo iskuliraju, viđaju me svaki dan, svi su se slikali sa mnom, snimili auto milion puta i do sad su valjda mogli da se naviknu i da me puste na miru. Ali ne oni i dalje svaki dan vrište, znači ja ne znam koju dijagnozi svi kolektivno imate i svaki dan bar po dva puta ako mi tag ne radi ja ne mogu da uđem u garažu od mentola koji me snimaju jer moram da se javim ženi i dam sve informacije o stanu, meni... da bi me pustila u garažu. Nađite novog idola, molim vas, mene ste smorili, a nije kao da sam ikad htela da vam budem idol - napisala je Anja Bla, a onda dodala:

- I da li će iko ikada od vas shvatiti da nemate pravo da maltretirate i uznemiravate javne ličnosti? Ima li poente uopšte išta govoriti deci tog uzrasta jer ja se stvarno ne sećam da su ranije deca te dobi bila ovoliko poremećena. Kapiram da deci trebaš 3-4 puta nešto da kažeš da te poslušaju i shvate ozbiljno ali mesecima da pričaš istu stvar i da njih boli uvo ja stvarno ne kapiram. Da li ste skroz oboleli, ste skroz oboleli, TikTok vam je isprao taj mali mozak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.