BRZO GA JE PREBOLELA - Paulu Hublin sada ljubi ovaj dasa, veza sa Filipom Đukićem sada je davna PROŠLOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 22:07

BRZO GA JE PREBOLELA - Paulu Hublin sada ljubi ovaj dasa, veza sa Filipom Đukićem sada je davna PROŠLOST

Period tugovanja se okončao, dala je šansu novoj ljubavi.

Bivši rijaliti učesnici Paula Hublin i Filip Đukić raskinuli su emotivnu vezu, Filip je ostao u stanu u kom su živeli, dok se ona vratila u Hrvatsku.

Paula je sada bacila sve u rebus, a zbog poslednje fotografije koju je objavila mnogi su pomislili da ponovo uživa u ljubavi.

Naime, Paula se uslikala sa MMA borcem Filipom Lokasem, on na sebi nije imao majicu dok je ona ležala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko njega.

Fotografiju je objavila na Instagramu, a komentari su se nizali.

"Brzo si prebolela Filipa", "Da li je to novi dečko", "prelepi ste", samo su neki od komentara.

Rijaliti par je, podsetimo, nedavno pričao kako će ljubav krunisati brakom i stati na "ludi kamen".

- Sledeće godine, na proleće, kraj meseca, na moj rođendan, planiramo da napravimo svadbu. Neće biti klasična svadba, u crkvi se nećemo venčati. Napravićemo nešto po svom, biće kao da si na festivalu - rekla je tada Paula, dok je Filip dodao:

- Sve će biti po našem ukusu, ne volim sve one običaje, kupovina mlade, gađanje jabuke, nisam taj tip i to se vidi po mom izgledu. Nismo u tom fazonu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.