BRUTALNO: Saša Mirković podelio PRIVATNU PREPISKU sa Zvezdanom Slavnićem i time ga UKOPAO - Neće moći da mu pisne

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 20:53

BRUTALNO: Saša Mirković podelio PRIVATNU PREPISKU sa Zvezdanom Slavnićem i time ga UKOPAO - Neće moći da mu pisne

Bio je oštar.

Nakon reči koje je Zvezdan Slavnić izneo u javnost i potkačio pojedine ljude, sada se tim povodom oglasio i direktor Hype produkcije Saša Mirković.

Ono što je rekao, bilo je kratko i jasno. Pravo centar.

- Kao što sam već objasnio na "lajvu", evo još jednom za sva vremena! Snimak sam poslao 13.7.2023. godine, dakle pre šest meseci, a evo šta je prethodilo tome. Nakon raskida sa Anđelom počeo sam da dobijam pozive, od njenog tadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štićenika. Tražio je od mene da je ne uznemiravam, što ja nisam nikada ni radio, kao i to da je ne spominjem u svom "lajvu". Nakon njenog povratka u Beograd, 13.7.2023. mi je nenajavljena upala u stan i optužila da sam joj pokrao stvari, što naravno nije istina. Iz tog razloga sam poslao snimak, na kome se jasno vidi da ja nikoga ne uznemiravam, već da mene uznemiravaju i zamolio da se stane sa tim, kao i to da se prekine sa blaćenjem mog imena u narodu - napisao je Slavnić putem svog Instagram naloga pa dodao:

-Žao mi je što sam još tada znao da će do ovoga doći i pokušao sam nekome da ukažem da pravi kardinalnu grešku! Iskreno se nadam da će se ovom mojom izjavom stati na put lažima i da neće ići dalje sa spletkama, jer u suprotnom ću izneti sve dokaze i šta se sve dešavalo od 19.6.2023. godine, pa sve do danas! - napisao je, između ostalog, Zvezdan.

- Zamolio bih gospodina da mene ne meša u svoje gluposti, jer je od mene tražio svakakve stvari za koje nisam želeo da se mešam, jer za razliku od njega ja imam svoje zanimanje i uspešnu karijeru - poručio je Saša Mirković.

- Ja se Zvezdane ne mešam u pravna pitanja. Rekao sam da se medijski ne pominjete, ali ti si nju u nekoj emisiji pominjao, dok ona tebe nije. Evo sad sam je pitao, neka emisija "Između dve vatre". A pravna pitanja mene ne interesuju i advokati i nasilje. U to neću da zalazim, to je bilo pre nego što je došla na Hype - glasile su poruke Mirkovića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.