BRUTALNO PONIŽENJE - Anđela Đuričić u očaju, moli fanove da joj pomognu: Shvatila koliko je grešna

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 20:34

BRUTALNO PONIŽENJE - Anđela Đuričić u očaju, moli fanove da joj pomognu: Shvatila koliko je grešna

Konačno shvatil koliko je narod podržava?

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić je svoje fanove na društvenoj mreži Instagram obavestila da je otvorila novi kanal na Jutjubu i da će početi redovno da snima klipove.

Zamolila ih je da je što pre zaprate, kako bi izbacila prvi video.

Ovo će biti dodatni vid zarade za Crnogorku, koja je odlučila da otvori i novi TikTok profil. Podsetimo, dok je bila u vezi sa Zvezdanom Slavnićem, njih dvoje su imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajednički kanal i zajedno zarađivali držeći "lajvove" i mečeve.

Anđela je prošle sezone u "Zadruzi" osvojila treće mesto, dok je ove godine izgubila ogromnu podršku, što se može videti i po broju ljudi koji su je zapratili.

Naime, za jedan dan, Anđela je uspela da skupi samo 314 pretplatnika na novom Jutjub kanalu, što je poražavajuće za zadrugarku koja je nekad bila omiljena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.