BRUTALNO - KAKAV BLAM: Zerinini se OSVETILI Banetu! On prvo objavio na Insta, pa pukla BRUKA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO - KAKAV BLAM: Zerinini se OSVETILI Banetu! On prvo objavio na Insta, pa pukla BRUKA (FOTO)

Rijaliti ne prestaje...

Bivši zadrugar Bane Čolak naseo je na foru Zerininih fanova, koji su uspeli tako da ga prevare, da dugo neće moći da se oporavi od ovolikog blama!

Naime, oni su iz osvete rešili da se sprdaju sa njim, odnosno sa onim na šta je najslabiji, a to je - njegova karijera. Na jednoj Fejsbuk stranici osvanula je prepiska Baneta i "posrednika" preko Instagrama, koji je navodno trebalo da organizuje njegovu turneju u Švedskoj.

- Da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan plakat sa svim mestima i datumima - da piše Bane Čolak Sweden tour - davao je i instrukcije Čolak.

Iz prepiske se jasno vidi koliko se Čolak oduševio samom tom idejom da nastupa u inostranstvu, a onda se bez lažne skromnosti, svojski potrudio da im da materijal kako bi njegovi plakati za nastupe delovali što moćnije.

Zatim se i javno pohvalio nepostojećeom turnejom i šerovao tu informaciju na Instagramu. Međutim, na kraju je dobio hladan tuš kada su ga "saradnici" spustili na zemlju i objasnili mu zašto su se poigrali s njim.

- Debilčino, ovo ti je za Zerinu! Možeš na turneju samo u WC školjku - brutalno su mu odgovorili kad je naseo na foru.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.