BRUTALNO ISKRENA! Dragana Mitar OPLELA po odnosu Ša i Tare, pa se dotakla i njegove ŽENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 20:29

BRUTALNO ISKRENA! Dragana Mitar OPLELA po odnosu Ša i Tare, pa se dotakla i njegove ŽENE

Progovorila o gorućoj temi ekskluzivno za portal Srbija Danas!

Zadrugari već mesecima bruje o prisnom odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Gledaoci su svedoci da se njih dvoje često grle i razmenjuju nežnosti.

Bilo je samo pitanje trenutka kada će njih dvoje ozvaničiti vezu. Noćas nakon žurke nisu mogli da obuzdaju strasti, te su se ljubili u krevetu do ranih jutarnjih časova.

Povodm njihovog odnosa kontaktirali smo bivšu zadrugarku Draganu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mitar koja je i sama priznala da joj je on u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga" izjavio ljubav.

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar)

- Samo bih rekla da sve ono što sam pričala u rijalitiju a to je da umem da procenim ljude na kraju ispostavilo tačnim. Vuk dlaku menja ali ćud ne - istakla je ona pa dodala:

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar)

- Iskreno očekivala sam ovo, a što se tiče žene stvarno ne znam, možda su potrebne godine da prođu da bi nekog upoznao, možda je tek sad shvatila skim je bila svo ovo vreme - dodala je ona za kraj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.