BRUTALNO: Dunja Ilić pretučena u Sarajevu

Izvor: Poznati.info, 18.Apr.2013, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO: Dunja Ilić pretučena u Sarajevu

Pevačica je pokušala da u klubu Jež zaštiti drugaricu i zadobila je modrice na licu i nagnječenje ruke

Pevačica Dunja Ilić je brutalno pretučena u utorak veče u sarajevskom klubu “Jež”.

Tuča je izbila u klubu, a inicirali su je inicirala dva pijana mladića.

Ilićeva je u klubu bila sa drugaricom koja je voditeljka na jednoj poznatoj bosanskoj televiziji, a koja je po izbijanju tuče pokušala da razdvoji mladiće.

“S >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << obzirom na to da tuča nije prestajala, Dunja nije mogla samo da stoji sa strane i gleda šta se dešava, pa je pokušala da zaštiti svoju drugaricu, ali je naišla na otpor obezbeđenja. U tuči je zadobila modrice na licu i nagnječenje ruke. Pošto joj je ukazana lekarska pomoć, pevačica je privedena u policiju na informativni razgovor gde joj je kao i ostalim učesnicima tuče urađen nalaz na alkohol i narkotike, koji su bili negativni,” otkrio je izvor.

Dunja Ilić nije se javljala na telefon.

Podsetimo, pevačica je u oktobru prošle godine prelašla na islam i živi u Sarajevu. Kako je izjavila, veru nije promenila zbog dečka već zato što je tako osetila i sama se opredelila za veru koju želi. U Sarajevo se, između ostalog, preselila jer je želela da se odvoji od roditelja i potpuno osamostali.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBILA BATINE: Dunja Ilić završila s potresom mozga!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2013, 10:21

Pevačica je u sarajevskom klubu pokušala da zaštiti drugaricu u tuči u klubu Jež i dobila batine..Pevačica Dunja Ilić zadobila je potres mozga u tuči u klubu Jež u utorak uveče u Sarajevu kada je pokušala da odbrani drugaricu..."Imala sam lakši potres mozga i nagnječenje ručnog zgloba....

Nastavak na Kurir...

U Sarajevu pretučena pjevačica Dunja Ilić

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2013

U sarajevskom klubu "Jež" u utorak naveče u tuči je brutalno pretučena poznata beogradska pjevačica Dunja Ilić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.