BRUTALNI SUKOB KRISTIJANA I MIŠELA - Golubović ŠIŠTAO OD BESA: Kupite mu PERIKU, sa 40 si našao DEVOJKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 19:10

BRUTALNI SUKOB KRISTIJANA I MIŠELA - Golubović ŠIŠTAO OD BESA: "Kupite mu PERIKU, sa 40 si našao DEVOJKU!"

"Napravio sam te čovekom!"

Nakon raspodele budžeta, Kristijan Golubović, Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović su se žestoko posvađali za crnim stolom.

Sve je počelo od Mišelovog sukoba sa Miljanom, a onda je uskočio i Kristijan i ozbiljno se posvađao sa Gvozdenovićem.

- Ti si jedan mali isprdak, smrdo jedan kada bi video moje priajtelje u*rao bi se od straha! Ćelavi jedan, ko si ti da pominješ moje prijatelje, jer nekoliko njih je u Aleji velikana! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - vikao je Kristijan.

- Zašto bih se ja plašio tebe, i neću da pevam za džabe! - rekao je Mišel.

- Operi se nekada ispod miške, a ne da smrdiš ovde! - govorio je Kristijan.

- To se ne priča prijatelju, samo da znaš - rekao je Mišel.

- Tebi će biti do j*ja kada mi omoguće poligraf jer si ti agresivan bolesnik! Našao si sada devojku i dohvatio metlu, ali ja verujem u Boga a ti si lagao za sve i svi ti se smeju - vikala je Miljana.

- S*rem se na pab, što sam bio bolji bio sam gori kod njih, nazivali su me ćelavi skakavac! Pa da sam najgori, ne bi trebali tako da pričaju a ti mi se skloni sa tim poligrafom. Kristijane, tebi je ovo smešno ali meni ovo nije i hvala ti na svemu, ali nisam očekivao ovo od tebe - govorio je Mišel.

- Kupite čoveku jednu periku, ili koliko mu već treba! Napravio sam te čovekom i našao si devojku posle 40 godina, i naučio sam te radnim navikama - rekao je Kristijan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.