BRUTALNI MILOJKO! Milijana OPET navalila na oženjenog čoveka, Božić poručuje - nezasita je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 10:34

BRUTALNI MILOJKO! Milijana OPET navalila na oženjenog čoveka, Božić poručuje - nezasita je!

On je zna odlično.

Proslavljeni denser Ivan Gavrilović ne prestaje da intrigira javnost zbog svog odnosa sa Milijanom Bogdanović.

Lepotica iz Pilatovića je nakon neuspelog braka sa Milojkom Božićem sreću našla kraj penzionera Miloša, ali izgleda da ni on nije onaj pravi.

Lepa brineta priznaje da joj se dopada poznati pevač, pa ne prestaje da flertuje sa njim.

S obzirom na to da je Gavrilović oženjen on tvrdi da mu smeta Milijanino ponašanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je morao da stane na put ovakvim šuškanjima.

- Između mene i Milijane ne postoji ništa osim prijateljstva. Oženjen sam, i kraj svake priče - iskren do srži je Ivan.

- On se meni sviđa, šta da radim - rekla je Milijana.

Pošto se samo pre nekoliko meseci razvela od bivšeg muža Milojka, mi smo ga okrenuli pa je njegov komentar na ponašanje nekadašnje supruge bio veoma brutalan.

- Ne pratim šta Milijana radi, niti me zanima. Nevaspitana je i nezasita, nadam se da čoveku neće pokvariti brak - kazao je Milojko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.