BRUTALNA KRAĐA U ZADRUZI! Takmičarka išla kroz kuću i ZAPOMAGALA - ko je OVO mogao da učini (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNA KRAĐA U ZADRUZI! Takmičarka išla kroz kuću i ZAPOMAGALA - ko je OVO mogao da učini (VIDEO)

Vrlo neprijatna scena!

Neprijatna situacija nastupila je sinoć u "Zadruzi", kada je Miroslava Mimi Živković progovorila o tome da joj je neko ukrao hranu koju je pripremila.

Kada je Živkovićeva pitala Taru Simov da li joj je ukrala hranu, takmičarka je pobesnela.

- Jesam jela, ali krala nisam. Nemoj da me optužuješ da kradem, je l' ti jasno! - pobesnela je Tara.

- Slobodno, drago mi je ako vam se sviđa, ja sam srećna kada drugi jedu! Uksuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, preukusno je, najbolji hleb pravim. Nadam se da će ta osoba da se najede. Sve mi je uzeto, ali nema veze! Niko nikada nije stao u moju odbranu: psovana mi je majka, nasrtali su na mene vređali me... Zato mene boli briga. Najedite se, ja ne moram da jedem do sutra - vikala je Mima po kući, a kako je izgledala ova neprijatna situacija, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.