BRUTALAN SUKOB ZATRESAO IMANJE! Zvezdan dostigao tačku pucanja, pa udario na Anu: Sa tim cinkarošem...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 08:12

BRUTALAN SUKOB ZATRESAO IMANJE! Zvezdan dostigao tačku pucanja, pa udario na Anu: "Sa tim cinkarošem..."

Bivši ljubavni par nikako ne može da nađe zajednički jezik!

Tokom "Pretresa nedelje" Maja Marinković je komentarisala podelu budžeta, a onda je došlo do žestokog okršaja između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

- Jedino me malo remeti što sam počela da pušim i onda sam totalno u problemu, ali valjda će Taki da se otvori i da pošalje koju kutiju - rekla je Maja.

- Maja je dobila najmanji budžet ne zato što ja nju mrzim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tako dalje. Znači niti je Filip uticao na moju podelu budžeta. Jesam, dao sam Maji mali budžet i jeste, žao mi je što sam joj dao mali budžet. Maja zna da nemam ništa protiv nje, i kad je bila sa Filipom i kad nije bila sa Filipom ja sam stalno bio korektan sa njom. Tu sam as njom bio, znači stalno! - rekao je Boki.

- Mića je kao i Zorica samo kolega, moga oca. Ako bi tako gledali ja onda sa Mićom ne bih trebalo da pričam jer je imao konflikt sa mojim ocem - dodao je Mikica.

- Mali budžet me uopšte nije povredio, nema veze, njegovo je pravo, ali sam onda htela da čujem šta on misli o Zvezdanu. On je rekao da mu je to rekao. Da li si onda postavio stvari tako da si i Zvezdanu onda rekao stvari koje si rekao za Anu - rekla je Ana.

- Molim vas sa tim cinkarošem ako možete malo labavije -uključio se Zvezdan.

- Od kako sam došla ovde ne dozvoljavaš mi da pričam -rekla je Ana.

- Da li je ova žena, da zna ove sve stvari, je l' to normalno da zna sve te stvari i te kodeske i kur*eve i pal*eve?! Ja tebe nemam šta da predstavljam, ti koja si jako upućena u te stvari, onda vrlo dobro znaš šta si uradila -rekao je Zvezdan.

- Kad krene svađa, šta mogu ja da uradim brate! Šta ja mogu da utičem kad ona se svađa sa tobom?! -upitala je Zorica.

- Ja te samo molim, nemoj da me mešate u vašu svađu - rekla je Zorica.

- Ti konstantno kada pričaš sa mnom, tražiš druge -rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"POČELA JE DA PIJE LEKOVE ZA..." Zvezdan zaplakao kao malo dete zbog Ane - progovorio o njihovim problemima

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023

Miljan dao svoje mišljenje o njihovom odnosu!..Turbulentan odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić obeležio je šestu sezonu "Zadruge". Ni noćas nisu bili mirni, pa je došlo do sukoba među njima. Nakon okršaja, Zvezdan je otišao u hotel i nastavio da viče na sav glas...- Ja nisam dobro da iskomentarišem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.