BRUTALAN ODGOVOR IZ BOLNIČKE POSTELJE - Šavija se obratila Karićevom advokatu: Sve će se obelodaniti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 14:34

BRUTALAN ODGOVOR IZ BOLNIČKE POSTELJE - Šavija se obratila Karićevom advokatu: "Sve će se obelodaniti!"

Postavila mu i jasno pitanje!

Nataša Šavija i dalje se nalazi u bolnici nakon brutalnog prebijanja, a nakon dve operacije čeka dalje upute lekara koji intenzivno rade na njenom oporavku.

Stefan Karić zvanično je osumnjičen za ovo zversko delo, a nakon tri dana u pratnji adokata došao je u policiju, kada je priveden na 48 sati zbog saslušanja, a reči njegovog advokata izazvale su more komentara.

Sada se Nataša Šavija oglasila povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sporne izjave. Starleta je, inače, i dalje neprepoznatljivog lica i na bolničkom lečenju.

- Da li je prelom jagodične kosti "nešto između"? Kao i još par dijagnoza. Evo prosudite sami, a moji advokati i ja imamo sve crno na belo od izveštaja. Razumem gospodina Karadarevića da brani svog klijenta na sve moguće načine... Ne mogu još uvek detaljnije da pričam, ali sve će se obelodaniti kad dođe vreme za to. Sve dokaze dostavićemo tužilaštvu koje vodi postupak - rekla je Nataša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

„UZMI ZA MENE DOBRE PARE!“ Osman zbunio porukom nakon produžavanja pritvora Stefanu Kariću

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Maj.2023, 12:30

Osman Karić, voditelj rijaliti šou-programa „Zadruga“, ne krije da je očajan zbog situacije u kojoj se našao njegov sin Stefan Karić.. Osman i Stefan Karić (Foto: Screenshot TV...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.