BRUKA: Prijatelj Nikole Pekovića napao novinarku Kurira

Izvor: Kurir, 07.Avg.2014, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA: Prijatelj Nikole Pekovića napao novinarku Kurira

Dok je naša ekipa fotkala košarkaša kako se provodi u Budvi, muškarac iz njegovog društva ju je vređao i psovao

Košarkaš Nikola Peković opkoljen je obezbeđenjem.

Njega ne čuvaju samo telohranitelji već i nasilni prijatelji. On je čuvan kao da je, u najmanju ruku, predsednik države. Elem, čim se sportisti, koji je često u društvu Duška Šarića, ili njegovim prijateljima neko učini „sumnjiv“, sevaju varnice i pretnje! U to se uverila i novinarka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kurira, koja se našla na udaru jednog od njih.

Naime, Peković se provodio na nastupu Tropiko benda u jednoj diskoteci u Budvi, gde je bio okružen gomilom muškaraca koji ga čuvaju. Ubrzo je zapucao u drugi klub, koji se nalazi iznad Jaza. Naša ekipa ga je uslikala kako se provodi, ali se to nije dopalo njegovom prijatelju (ime i prezime poznati redakciji), koji je skočio na novinarku.

- Šta si to slikala?! Ajde sad lepo izbriši sve to. Ko ti je rekao mene da slikaš?! Je. em ti mamu klošarsku! Nemoj tako da razgovaraš sa mnom, ne znaš ti ko sam ja. Sad ću da te išamaram i izbacim odavde, kurvetino jedna! Briši sve što si uslikala, ne znam šta će ti te fotografije. Budeš li još jednom podigla taj telefon, videćeš!

Ti si sama, a vidi koliko je ljudi oko mene - vikao je Pekovićev prijatelj, unoseći se novinarki u lice dok je gurao sto.

Nikola nije mario na to šta se dešava.

(M. D.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.