BRUKA I SRAMOTA! Ona je FOLIRANT, toga nije bilo u ISTORIJI Zadruge, Bivši drug razvezao jezik o Anđeli

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 00:10

BRUKA I SRAMOTA! "Ona je FOLIRANT, toga nije bilo u ISTORIJI Zadruge", Bivši drug razvezao jezik o Anđeli

Nekada su bili u dobrim odnosima, družili su se, ali sada ne može da je prepozna zbog ponašanja u "Zadruzi".

Bivši zadrugar Fran Pujas, gostovao je u emisiji Pitam za druga i tom prilikom dao detaljnu analizu svoje drugarice Anđele Đuričić.

- Ti si joj dao nadimak Helga, vi ste nekada bili dobri, pa ste onda imali sukobe, šta se sve tu desilo - pitao je voditelj.

- U početku smo imali sukobe, ali kratko je to trajalo. Nikada nismo imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kombinacije, niti vezu, stvarno smo se samo družili. Izašli smo par puta posle Zadruge, a izašli smo i na kafu. Možda sam je i ja pozvao, ali ništa imali nismo. Očigledno, kako se sve na kraju ispostavlja, cela prošla sezona je bila foliraža. Iskreno da je bilo nekih emocija, bilo bi već tamo - započeo je Fran.

- Na temelju svega što sada gledamo, nekada je bila najmoralnija, sa stavom i svega što se tiče porodice, sva ona prebacivanja sa Dalilom i šta je ona sada napravila. Nisam je spolja puno viđao, ali me je sve ovo iznenadilo, ni na kraj pameti mi nije to bilo. Najviše me je iznenadilo što je ušla u vezu sa oženjenim, što je vodila ljubav, a govorila je da neće nikada to učiniti zbog roditelja. Sve je to nekako propalo, jako se dobro folirala prošle sezone - nastavio je Fran Pujas.

- Znamo da je njena porodica sastavljena od vernika. Istakao bih onaj klip pljuvanja ispred rehaba, rekao bih da nema nijedan takav klip u istoriji Zadruge. Moguće je da je Zvezdan taj koji je uspeo sve najgore u njoj da probudi za svega mesec dana - zaključio je bivči zadrugar detaljnu analizu aktuelne zadrugarke Anđele.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.