BROJIMO SITNO Luna se oglasila pred rođenje ćerke, evo zašto je Marku ZABRANJENO da prisustvuje porođaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 08:35

"BROJIMO SITNO" Luna se oglasila pred rođenje ćerke, evo zašto je Marku ZABRANJENO da prisustvuje porođaju!

Doktori ne dopuštaju.

Luna Đogani i Marko Miljković s nestrpljenjem očekuju rođenje druge ćerke, kojoj su odlučili da daju ime Lana, a Đoganijeva je sada otkrila da li će njen suprug prisustvovati porođaju.

Luna je u svom lajv obraćanju otkrila da će se i drugi put poroditi carskim rezom, a onda otkrila da je upravo to razlog što Marku neće biti dozvoljeno prisustvo u operacionoj sali.

- Verovatno neće, zato što je u pitanju carski rez, i tada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije dozvoljeno prisustvo bilo koga, sem doktora, ali daće Bog, da imamo apartman da Marko dođe sa Miom i da vide bebu i mene. Bićete obavešteni na vreme, polako odbrojavamo, još mesec i po najviše. Ova trudnoća je baš proletela - kazala je Luna.

Lunina i Markova prva ćerkica Mia nedavno je proslavila drugi rođendan, a roditelji su joj priredili slavlje poput bajke.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.