Izvor: Telegraf.rs, 17.Dec.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRITNI SPIRS: Nije, ljudi, ovo fotošop, ma šta vam je? (FOTO)

Pevačica demantuje navode da su je "dorađivali" za naslovnu stranu magazina "Women's Health" i ističe da su teretana, plivanje i joga doveli do ovakvog izgleda

Foto: Women’s Health

Čim je ovakva Britni Spirs (33) osvanula na naslovnoj strani magazina “Women’s Health”, odmah su krenule i priče da je fotošop pošteno odradio svoje, i to neka savremena, apdejtovana verzija.

Mnogima se Britni u ovom izdanju učinila poprilično nestvarno, pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kad pogled skrene na trbušnjake. Ona, međutim, odbacuje “fotošopiranje” i navodi da je ključ u njenoj fizičkoj aktivnosti. 

Foto: Profimedia/AFP

- Kada ne vežbam, plivam ili upražnjavam jogu. U teretani prvo odradim trčanje na traci 20 minuta, onda počnem sa manjim težinama, pa pređem na sklekove i čučnjeve – objašnjava pevačica tajnu savršenog izgleda na ovoj naslovnici.

Što bi rekao Taško Načić u “Ko to tamo peva” – “Svi ti verujemo“.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.