BRESKVICU SU GAĐALI U GLAVU! Teodora Džehverović žestoko osudila skandal na beogradskom festivalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 20:39

"BRESKVICU SU GAĐALI U GLAVU!" Teodora Džehverović žestoko osudila skandal na beogradskom festivalu

"To niko nije zaslužio!"

Poznata naša pevačica i bivša zadrugarka, Teodora Džehverović, oglasila se na Instagramu povodom skandaloznog ponašanja pojedinaca iz publike tokom festivala "Music week" kada su brojne umetnike na bini gađali flašama i telefonima.

Teodora nije štedela reči kada je u pitanju omalovažavanje na bini njenih kolega.

- Mislim ono što svako normalan misli. Jedna velika katastrofa. Toliko sam se radovala tom festivalu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nisam mogla ni da zamislim da ce pojedinci da dođu sa takvim namerama. Podrška za sve kolege koje su doživele tu vrstu neprijatnosti. Pre svega, za Emu koju su na onakav način pojedinci dočekali, Breskvicu koju su gađali u glavu i da ne nabrajam dalje, sve ste i sami videli.

- Ono što mogu da kažem jeste da smo mi kao izvođači danima radili da vama bude lepo, da dođete i uživate. Uložili trud, vreme i novac i da na kraju neko na taj način "pljune" po svemu tome. Ne možete svakog izvođača da volite, ali ono sto se desilo na bini niko, ali niko nije zaslužio. Rekla bih još mnogo toga, ali ne bih više da produbljujem. Želim da pamtim taj festival nečemu lepom - dodala je Teodora na Instagramu.

Bivša zadrugarka i pevačica Teodora Džehverović, našla se u centru sramotnog skandala, kada je navodno isplivalo da je izmislila vezu sa popularnim košarkašem Maticom Rebecom, da bi kako "Kurir" piše sebi napravila marketing pred nastup, a nakon izlaska pesme sa Albinom.

Teodora je redovna na košarkaškim utakmicama, a nedavno se našla i na tribinama kada je Partizan igrao protiv Cedevita Olimpije, za koju igra i Rebec. Njih dvoje su navodno odnedavno u vezi i uživaju u ljubavi daleko od očiju javnosti.

Međutim, kako tvrdi izvor za "Kurir", ovde nema ni trunke istine i sve je plod Teodorine mašte. Kako se navodi, ona je vest o vezi izmislila kako bi sebi napravila marketing pred nastup na jednom muzičkom festivalu na kojem je pevala prethodnog vikenda, ali i pred izlazak duetske pesme sa Albinom koju, uprkos svemu, publika nije prihvatila na najbolji način.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.