BRESKVICA NIJE FAVORIT: Ima i boljih, Vojaž otvoreno pružio podršku drugom kandidatu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 10:39

BRESKVICA NIJE FAVORIT: Ima i boljih, Vojaž otvoreno pružio podršku drugom kandidatu

Poznati reper nije dao podršku bivšoj devojci.

Mladi muzičar i miljenik tinejdžerki u regionu, Mihajlo Veruović Vojaž, komentarisao je takmičare koji će učestvovati na PZE 2024. godine.

Ono što je sve interesovalo jeste utisak o jednoj od najintrigantnijih numera koje nastupaju. Reper je otvoreno govorio o numeri "Gnezdo orlovo", koju izvodi njegova bivša devojka Anđela Ignjatović Breskvica.

Kako je objasnio, Anđeli želi svu sreću, ali mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona nije favorit.

- Ona je član te ekipe u kojoj sam ja, generacije Zed, želim joj svu sreću - rekao je Vojaž pa dodao da je Teja Dora, po njegovom mišljenju, bolji izbor za "Evroviziju".

- Moj favorit je Teja Dora i "Ramonda", mislim da je Teodora već napravila neki uspeh sa "Džanumom". Prepoznatljivija je u Evropi sa tim - iskren je Mihajlo.

- Naravno, ko god da na kraju ode da predstavlja Srbiju ja ga podržavam - zaključio je on za "Hype".

Pored muzike, Vojaž se nekoliko puta upustio i  u glumačke vode. Međutim, pored glume njegovo interesovanje privukla je i produkcija, te se mladi autor odlučio na jedan veliki korak.

Prema rečima izvora bliskom treperu, on veoma dugo planira da započne ovaj projekat, ne želi da žuri, a svi koji su saznali šta planira oduševljeni su. Reč je o autobiografskom filmu.

- Mnogo ljudi ne zna, ali Vojaž, pored toga što peva i glumi, već nekoliko godina i studira. Upisao je smer audio-vizuelne produkcije jer ga to baš zanima. Malo mu se studiranje odužilo jer zbog nastupa i ostalih obaveza ne može sve da postigne, ali rešio je da u narednom periodu zagreje stolicu i završi studije. Ideju o filmu ima već nekoliko godina, ali sad je baš počeo da radi na tome. Biće i producent tog ostvarenja. Ima podršku cele porodice i svoje devojke - navodi izvor.

Takođe, poznato je i šta će biti radnja ovog ostvarenja.

- Akcenat u filmu će biti na životnoj priči njegove porodice, a posebno njegovog oca Milana. Ta priča je skroz filmska i oduševiće mnoge. Vojaž će u filmu otkriti sve nepoznate detalje teškog i traumatičnog života koji su on i njegova porodica imali kad je on bio mali, a zatim i njegovog odrastanja, emotivnog života i svega onog što zanima njegove fanove. Planirano je da se na samom kraju filma publici predstavi Vojažev veliki uspeh u muzici i na estradi, koji je postigao sa samo 22 godine. Mihajlo će u filmu glumiti samog sebe, dok se o tome ko će igrati njegovog oca Milana Veruovića i ostale uloge još vaga i sve se drži u tajnosti. Vrlo je moguće i da će Milan glumiti samog sebe. S nekima je već razgovarao na ovu temu i svi su oduševljeni - objašnjava izvor.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.