BRESKVICA DOŽIVELA DRAMU U CIRIHU! Pevačica ZAROBLJENA na aerodromu, ne može da se vrati u Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 20:47

BRESKVICA DOŽIVELA DRAMU U CIRIHU! Pevačica ZAROBLJENA na aerodromu, ne može da se vrati u Srbiju!

Ovo su detalji!

Mlada pevačica "Generacije Zed", Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, ostala je zaglavljena u Cirihu.

Pevačica je trebala danas da se nađe na jednom događaju, gde je bila najavljena kao zvezda. Međutim, ona se fanovima putem društvene mreže Instagram požalila na problem.

Imala je izvesnu začkoljicu sa letom, zbog čega je odlučila da druženje sa predstavnicima sedme sile pomeri za neki drugi datum. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Podsetimo, Breskvica će se uskoro predstaviti na prestižnom događaju ,"Belgrade Music Week", gde će nastupiti sa mladim zvezdama sa estrade. Pre samo nekoliko dana pokrenula se tema da se na promociji album njenog prijatelja i saradnika Devita, na kom se našla i njena pesma, nije pojavila, a spekuliše se da je razlog tome dolazak njene bivše velike ljubavi Mihajla Veruovića Vojaža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.