BRENA STIPSA? PREVARILA Priju za 10.000 evra? Filip POBESNEO? Rešio da se OBRAČUNA - umalo SKANDAL?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRENA STIPSA? PREVARILA Priju za 10.000 evra? Filip POBESNEO? Rešio da se OBRAČUNA - umalo SKANDAL?

Ajoj!

Lepa Brena šokirala Aleksandru Prijović kada joj je ispostavila račun za letovanje na koje su 10. januara poroduično otputovali svi Živojinovići.

Kako pišu beogradski mediji, Lepa Brena je krajem prošle godine rezervisala dva apartmana na egzotičnoj destinaciji, kako bi cela porodica uživala, a o tome je obavestila i Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića, koji su bili oduševljeni. Brena im je, kako tvrdi izvor blizak porodici, rekla kako vodi celu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodicu na odmor nakon prodaje "Granda" i časti što je otišla u penziju, pa se dan pred put predomislila.

- Brena je rekla Aleksandri i Filipu da oni i njihov sin Aleksandar krenu sa ostatkom porodice, na odmor na Tajland posle Nove godine. Rekla im je da je rezervisala apartmane u luksuznom hotelu koji je jedan od deset najboljih tamo i da ona sve plaća, a na njima je samo samo da se spakuju. Bili su oduševljeni i prihvatili su odmah,ali se predomislila veče pred put - govori dobro obavešteni izvor i dodaje:

Phuket😍

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jan 12, 2020 at 2:29am PST

- Brena je poslala Aleksandri poruku da ponesu 5.000 evra po ososbi, odnosno 10.000 za nju i Filipa, kako bi platili apartman kad stignu. Aleksandra joj je iznenađeno odgovorila da je razumela da je plaćeno sve, na šta joj je Brena odgovorila da su plaćene avgionske karte do luksuzne destinacije.

Dubai 👍❤️💋

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Jan 7, 2020 at 2:11pm PST

Kako dalje pišu mediji, Aleksandra je bila šokirana, ali nije želela da ulazi u dalju raspravu sa Brenom, odlučila je da joj da pare i da ode na zasluženi odmor sa svojom porodicom.  Filipu je,prema tvrdnjama izvora, ispričala šta se dogodilo i on je polude, ali mu nije dozvolila da ulazi u polemiku sa Brenom,jer je želela da mirno odu na put posle napornogperioda koji su imali tokom praznika.Već po sletanju u Dubai, koji im je bio prva stanica, Filip je izvadio kovertu i dao Breni bez ijedne reči, te ju je stavila u torbu.

Niko iz porododice Živojinović nije se odazvao na pozive novinara, kako bi potvrdili ove informacije, a mnogi komentarišu da će izbiti pravi skandal ako se ispostavi da je ovo tačno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.