BRENA PUKLA 100 HILJADA EVRA! Nećete verovati na šta troši toliki novac i NE ŽALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 18:30

BRENA PUKLA 100 HILJADA EVRA! Nećete verovati na šta troši toliki novac i NE ŽALI

Kada je posao u pitanju, spremna je na sve.

Lepa Brena potpuno preuređuje dvospratnu nekretninu koju poseduje na popularnoj planini, a za sve će navodno morati da iskešira paprenih 100.000 evra.

- Od mnoštva nekretnina koje Živojinovići poseduju, Breni je oduvek bio najdraži restoran na Zlatiboru. Ona je i bila inicijator da se taj lokal kupi, budući da obožava da boravi na planini. Upravo zbog toga je taj restoran bio prvi na listi za renoviranje. U nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelja osmislila je sve, odlučila da će potpuno preurediti svaki ćošak, a zatim napravila računicu koja je pokazala da će morati da izdvoji nešto više od 100.000 evra - kaže izvor koji otkriva da folk zvezda ne žali para kada je posao u pitanju.

"Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni,i jos cudnije: kako nam cesto baš to malo nedostaje." Ivo Andrić

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on May 24, 2020 at 9:37am PDT

- Iako za 100.000 evra može da kupi stan u prestonici, Brena ne žali ni centa uloženog u renoviranje. Dugo je planirala da potpuno preuredi sve i ne pita koliko košta kako bi sve ispalo baš kako je zamislila. Svesna je kojom se brzinom razvija turizam te planine i da postoji razlog zbog koje se poslednjih godina toliko ulaže u izgradnju. Koliko god da je njen restoran radio odlično, smatra da uvek može bolje i da će novi izgled lokala ne samo zadržati stare goste već i privući nove - ističe izvor, pa navodi da je pevačica unajmila dvaput više radnika nego što je potrebno kako bi sve bilo gotovo što pre.

- Budući da uskoro kreće letnja sezona, Brena želi da se renoviranje što pre završi. Letnja i zimska sezona su najisplativije na planinama, zbog čega je uposlila najbolje radnike i čak dvostruko veći broj ljudi. Radnici rade dan i noć, a Brena planira da za nekoliko dana ode na Zlatibor i lično nadgleda završne radove. Kada je već iskeširala toliki novac, bila bi prava šteta da nešto ne bude po njenoj zamisli - zaključuje izvor.

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.