BRENA: LIČILA SAM NA TRAFO-STANICU!

Izvor: Kurir, 16.Jul.2011, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRENA: LIČILA SAM NA TRAFO-STANICU!

Preko dijete do zvezda. Počela je karijeru kao Fahreta Jahić, a kad je sa Slatkim grehom trebalo da se prvi put pojavi na televiziji, njihov nastup je u montaži izbačen iz emisije „Hit parada“ zbog, u to vreme, skandaloznog pevačicinog stajlinga - na snimanje je došla u kratkom šortsu, koji je sašila sa svojom majkom.

Preko dijete do zvezda.

Počela je karijeru kao Fahreta Jahić, a kad je sa Slatkim grehom trebalo da se prvi put pojavi na televiziji, njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nastup je u montaži izbačen iz emisije „Hit parada“ zbog, u to vreme, skandaloznog pevačicinog stajlinga - na snimanje je došla u kratkom šortsu, koji je sašila sa svojom majkom. To je iskoristio za svoju emisiju Minimaks, koji ju je vinuo u vrh estrade. Uvek se govorilo da je on kumovao njenom nadimku, ali je Lepa Brena otkrila nove detalje.

- Na početku karijere, kad sam imala problem s viškom kilograma, direktor jednog hotela rekao mi je da izgledam kao trafo-stanica. Pošto nisam htela da izgledam kao trafo-stanica, tada sam smršala 20 kilograma, i tako sam postala Lepa Brena - kazala je folk diva sinoć u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.