BRED PIT IZGLEDA BAR 20 GODINA MLAĐE! Glumac pojavom NAPRAVIO POMETNJU u gradu, fanovi ODUŠEVLJENI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 17:42

BRED PIT IZGLEDA BAR 20 GODINA MLAĐE! Glumac pojavom NAPRAVIO POMETNJU u gradu, fanovi ODUŠEVLJENI!

Ko mu je dopustio da izgleda tako dobro?!

Popularni lepotan i glumac Bred Pit je prošle nedelje u Francuskoj snimao novu reklamu. Njegova pojava izazvala je pravu pometnju u malom gradu.

Bred se u Francuskoj pojavio u beloj košulji i bež pantalonama koje prate liniju tela. Imao je sunčane naočare i frizuru kao nekad - kratku i razbarušenu plavu kosu.

Obožavatelji su u gradiću Tourtouru na Francuskoj rivijeri fotografisali i snimali glumca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a fotografije i snimci proširili su se društvenim mrežama brzinom svetlosti. Mnogi pišu da ih je začudilo kako slavni glumac izgleda.

- "Izgleda barem 20 godina mlađe", "Kako izgleda tako dobro", "Izgleda fenomenalno", "Izgleda tako mlado", "Godine mu ništa ne mogu", "Ko mu je dopustio da izgleda tako dobro" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

A post shared by Aleph News (@alephnews)

Neki su pisali i da je Pit poput Benjamina Batona počeo "stariti unazad".

Detaljnije u prilogu ispod.

Brad Pitt a Tourtour … je suis là juste pour le buzz pic.twitter.com/bzGm1s9sGL

— Mathis (@mathisferran) June 30, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nove fotke Breda Pita "srušile" mreže – ni mi ne možemo da verujemo da ovako izgleda FOTO

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 07:55

I dalje nam te slike ne izlaze iz glave...."Izgleda bar 20 godina mlađe", "Kako izgleda tako dobro?", "Izgleda fenomenalno", "Godine mu zaista ne mogu ništa", samo su neki od komentara koji kruže mrežama na račun izgleda slavnog glumaca...Glumac Bred Pit nalazise na francuskoj rivijeri gde snima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.