Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 18:45

BRAT SANJE VUČIĆ JE OZBILJAN DASA: Svaki mišić na telu mu se ocrtava i žene lude za njim: "Često mi prilaze na ulici i prepoznaju me"

Lep na sestru.

Pevačica Sanja Vučić ima brata za kojim su poludele sve žene! Njegov svaki mišić na telu je izvajan, a uz šarmantan izgled je neodoljiv prpadnicama lepšeg pola.

Sa druge strane, Miloš Vučić se bavi veoma ozbiljnim poslom. Završio je stomatologiju i trenutno radi u marketingu jedne farmaceutske kompanije.

- Često mi prilaze ljudi na ulici, prepoznaju me i to mi se dopada, moram priznati. Neki od njih me znaju kao Sanjinog brata, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa me pitaju kada će nova pesma, da li mogu da je pozdravim, to me malo opterećuje, ali bude pohvala i na moj račun - rekao je Miloš jednom prilikom.

A post shared by Miloš Vučić (@vuleks)

Međutim, veoma je zanimljiva činjenica da brat nekadašnje članice grupe "Hurricane" nije uvek tako izledao. Naime, iako je danas prepoznatljiv po mišićam telu, nekada je imao višak kilograma. Radom i trudom uspeo je da smrša 25 kilograma i skroz se transformiše!

A post shared by Miloš Vučić (@vuleks)

Podelivši svoju fotografiju od pre 12 godina na Instagramu jednom prilikom, postao je inspiracija drugim ljudima, koje je podstakao na promene.

A post shared by Miloš Vučić (@vuleks)

- Kao mali sam bio gojazan, isto kao i moja Sanja. A onda sam na početku faksa, 2011. odlučio da okrenem priču. Krenuo sam intenzivno da treniram, promenio sam način ishrane, i kroz godine i godine vežbanja, dobio sam telo koje danas imam - izjavio je Miloš za domaće medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.