BRANILA SE NOŽEM OD NJEGA! Benjamin nasrnuo i poljubio je na kvarno, pa je zgrabila SEČIVO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRANILA SE NOŽEM OD NJEGA! Benjamin nasrnuo i poljubio je na kvarno, pa je zgrabila SEČIVO! (VIDEO)

"Ja se branim!"

Po povratku u "Parove", Benjamin Spahović, kupio je svojoj bivšoj verenici Izabeli Anderson poklon, ali sada je već stigao da joj nađe zamenu.

TRUDNOĆA u rijalitiju - NAPADAJU DA JE GLUMA! Miljana joj sasula: "Spremna si NA SVE!" A on je ZALJUBLJEN U LUNU?! (VIDEO)

Benjamin Spahović je tokom žurke napravio skandal ponovo, kako je već poznat po tome, nije mu bilo teško da ponovo pogazi svoju reč, pa je iznova i iznova rešio da povredi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << internacionalnu rijaliti zvezdu, kojoj je već prve nedelje stavio verenički prsten na prsten.

Prišao je Dini Galorini kako bi popričali i plesali, ali u jednom trenutku je uhvatio za glavu i poljubio, u tom trenutku ćerka srpske heroine poludela je na taj njegov kvarni gest, pa mu je odbrusila:

Pokušaj još jednom da me poljubiš u usta, udariću ti šamarčinu - podviknula je Dina.

Ali i Benjamin je imao da joj uzvrati rečenicom:

- Morao sam, tako se nešto lepo osećam, nemoj da mi kvariš veče. Stvarno sam morao ovo da uradim - kroz osmeh je izjavio Benja, iako mu je Dina skrenula pažnju da mu više nikada neće prilaziti.

Međutim, on je to shvatio šalu, pa je nastavio da pleše sa Dinom, iako mu je ona sve vreme objašnjavala da ne želi da je spajaju sa njim, jer su već imali zajedničke priče, koje joj nisu prijale, od strane ukućana.

U jednom momentu, Dina je dograbila nož da bi se branila od Benjaminovih nasrtaja, mada više u šali.

Ćerka Mileta Kitića je NEODOLJIVA LEPOTICA: Pevač progovorio o njenim MOMCIMA! "Ja kontrolišem..." (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.