BRAČNI PAR UŠAO U ZADRUGU! U studiju otkrio da je VARAO ŽENU u spoljnom svetu - sprema se LOM u Beloj kući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 23:34

BRAČNI PAR UŠAO U ZADRUGU! U studiju otkrio da je VARAO ŽENU u spoljnom svetu - sprema se LOM u Beloj kući!

Veliki šef pripremio iznenađenje za zadrugare i gledaoce!

Veliki šef najavio je da će se večeras u Belu kuću useliti dva zadrugara. Gledaoci su sa nestrpljenjem čekali da produkcija otkrije ko će od večeras postati zadrugar.

Dušica Jakovljevič je na početku emisije predstavila sedmu silu koja će tokom noći postavljati pitanja zadrugarima tokom emisije "Pitanja novinara", a odmah potom je u studio uvela i bračni par koji je dobro poznat javnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dušica je najavila da su od večeras zvanični učesnici šeste sezone Divna i Marko DNK. Oni su pre par dana ušli u Belu kuću kako bi pomogli Marku Janjuševiću Janjušu i Filipu Caru da ispune zadatak, a sada ulaze kao takmičari.

Oni su u razgovoru sa novinarima otkrili da je Marko više puta prevario Divnu i da je ona za te prevare saznala. Divna mu je već par puta oprostila prevaru, ali ostaje da ispratimo da li će on ponoviti preljubu i pred kamerama.

Marko i Divna su već učestvovali u Zadruzi, te nema sumnje da će se i u ovoj sezoni odlično snaći. Oni su svojim humorom i iskrenošću osvojili srca publike, a nama ostaje da ispratimo kako će se ponašati u Beloj kući u narednom periodu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.