BRAČNA EROTIKA U BAZENU! Kija pipkala Slobi MEĐUNOŽJE? A da vidite kako mu se MENJA FACA... Oh!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2018, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAČNA EROTIKA U BAZENU! Kija pipkala Slobi MEĐUNOŽJE? A da vidite kako mu se MENJA FACA... Oh!

Kakvo uživanje!

Sinoćna proslava Kijinog rođendana kao da je dodatno zbližila supružnike Slobu Radanovića i Kiju Kockar.

Još posle sahrane Kijinog oca izgledalo je da se događaju izvesna previranja u njima i između njih, a Sloba je pri tom i raskinuo sa Lunom Đogani, te je pomirenje supružnika neprekidno lebdelo u vazduhu.

KRAJ ZADRUGE: Sloba i Kija plesali! Pa POLJUBAC i IZJAVA ljubavi! A onda stisak da kaže KOLIKO (VIDEO)

Sinoć su, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom rođendana bili zajedno, gotovo sve vreme, Kija je priznala Slobi da ga voli i tražila i od njega da učini isto, što je on pomoću jednog gesta i uradio. Usledio je i romantični ples i poljubac (detaljnije pogledajte OVDE).

MOLIM VAS... Ana Sević se razvela od Darka, a SAD DOŽIVELA OVO!

No, na tome se nije sve završilo! Sloba i Kija su se potom razgolitili i ušli u bazen da se kupaju. No,  za razliku od ostalih zadrugara, koji su plivali okolo po bazenu, Kija i Sloba bili su mirni, kraj ivice bazena, stojeći jedno naspram drugog. Kija je neprekidno gledala pravo u Slobu, i delovalo je kao da ga ispod pipka u predelu međunožja. Ovu sumnju podgreva i činjenica da se Slobin izraz lica neprekidno menjao, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.