BOŽIĆ U KRUGU NAJDRAŽIH! Seka otkrila detalje iz SVOG DOMA a evo kako je živela kada je bila DETE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽIĆ U KRUGU NAJDRAŽIH! Seka otkrila detalje iz SVOG DOMA a evo kako je živela kada je bila DETE...

Proslavlja sa suprugom i sinom najradosniji hiršćanski praznik.

Pevačica Seka Aleksić ističe da od praznika najviše voli Božić i Vaskrs, a otkrila je i ko u njenom domu najčešće izvuče novčić iz česnice.

Објава коју дели Seka Aleksic (@seka_aleksic_priv) дана 6. Дец 2017. у 1:43 PST

- U principu ja volim i Božić i Vaskrs, to su praznici kada ja ne radim, uvek smo porodično na okupu. Što se tiče Božića konkretno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja pripremam trpezu na Badnji dan, Veljko ide po badnjak, imamo položajnika. Kod nas je zaista velika radost u domu kad je Božić u pitanju. Ja mesim česnicu, svake godine, sa zadovoljstvom. Postoje i molitve koje se izgovaraju dok se mesi česnica, ubacujem novčić, žito, ko šta ima u svom domu, on to ubaci. Otkako smo moj suprug i ja zajedno, nikad novčić nisam izvukla, uvek je on - kaže Seka.

Pevačica je otkrila i koliko je sve drugačije sada nego kad je on bila dete.

Објава коју дели 🎆Seka Aleksic 🎆 (@seka_aleksic_101) дана 16. Нов 2017. у 3:33 PST

- Sada je to potpuno drugačije, evo druga godina sa našim sinom, pokušavali smo i njemu da damo česnicu da izlomi, ali još uvek ne može, još uvek je mali. Svakako ono što je najvažnije je da smo svi na okupu, da ljubav vlada i da smo neizmerno jedni za druge tu. Sada je drugačije, više se trudim, sada sam ostvarena žena, tada sam bila dete i to ne može da se upoređuje. Svakako ono što veže i jedan i drugi period jeste ljubav koja je pokretač svega - zaključila je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.