BOŽE SAČUVAJ, ŠTA JE OVO?! Matora nasrnula na Anđela i Anitu, a na izgovorene BLJUVOTINE se zgražavaju i muškarci

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 22:17

BOŽE SAČUVAJ, ŠTA JE OVO?! Matora nasrnula na Anđela i Anitu, a na izgovorene BLJUVOTINE se zgražavaju i muškarci

Kordon obezbeđenja oko nje.

Danas je u "Eliti" došlo do neviđenog sukoba između Jovane Tomić Matore, koja je usred emisije "Gledanje snimaka" nasrnula na svoju i dalje zakonitu suprugu Anitu Stanojlović i njenog novog dečka Anđela Rankovića.

Anita i Matora su na najstrašniji način vređale jedna drugoj porodicu, a onda je Stanojlovićeva iznela strašne tvrdnje o Matorinom ujaku, a potom je Tomićeva napala Anđela da voli muškarce.

Celo imanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se orilo od njihove svađe i dreke, a kako je delovalo da može doći i do fizičkog kontakta, nekoliko momaka iz obezbeđenja uletelo je na imanje iz predostrožnosti.

Detalje skandalozne svađe pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.