Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“BOŽE, POMOZI MU!” Obožavaoci se mole za Darkov oporavak, a poruke koje upućuju pevaču KIDAJU DUŠU (FOTO)

Vest da je u teškoj saobraćajnoj nesreći povređen pevač Darko Lazić, potresla je, kako Srbiju, tako i ceo region. Naime, nesreća se desila kod Pećinaca, a Lazić je vraćen sa operacije dok se ne utvrdi da li ima unutrašnje krvarenje. Ispred KBC Zemun nalazi se Darkova porodica, prijatelji, ali i brojne novinarske ekipe koje čekaju The post “BOŽE, POMOZI MU!” Obožavaoci se mole za Darkov oporavak, a poruke koje upućuju pevaču KIDAJU DUŠU (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ognjen Amidžić posle strašne nesreće poželeo pevaču oporavak: NADAM SE DA ĆE SVE BITI DOBRO!

Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2018

Darko Lazić doživeo je jutros tešku saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca nakon koje je prebačen u KBC Zemun. Darko je vraćen sa operacije dok se ne ustanovi da li ima unutrašnje krvarenje. On je intubiran, ima čep na plućima, pukla su mu rebra i karlična kost. Njegovi prijatelji i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.