BOŽE, KOLIKE SU JOJ! Ekspicitne fotografije zadrugarke, BURNA PROŠLOST otkrivena pred kraj Zadruge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 17:06

BOŽE, KOLIKE SU JOJ! Ekspicitne fotografije zadrugarke, BURNA PROŠLOST otkrivena pred kraj Zadruge!

Ovo je mesecima krila od partnera!

Zadrugarka koja je svojim pojavljivanjem izazvala burnu reakciju kod publike, svakako je Sanja Grujić.

Iako su mnogi mislili da se ispod silikona krije još jedna u nizu devojaka bez ikakvog obrazovanja, koja je u rijaliti ušla kako bi postala poznata i time rešila svoje pitanje egzistencije. Međutim, kako je vreme prolazilo, Sanja se sve više dopadala publici, a njeni komentari i govori su se nadaleko prepričavali. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sanja izuzetno malo priča o svojoj prošlosti, jer kako kaže, u rijaliti nije ušla da priča o svom životu, nego da zaradi novac. Međutim, mreže ništa ne zaboravljaju, te su isplivale fotografije kada je Sanja izgledala mnogo drugačije.

Da li možete da zamislite Sanju Grujić kao plavušu sa malo pogrešnom veličinom usana? E, baš tu prošlost ova atraktivna zadrugarka krije kao zmija noge. 

Fotografije svedoče glamurozan život Grujićeve kao plavuše: kokteli, skupi hoteli, plaže, bogat i luksuzan noćni život... Sve to je zamenila velelepnim imanjem u Šimanovcima. Podsetimo, pred ulazak u rijaliti Sanja je ispričala da je imala tešku saobraćajnu nesreću, pa ko zna, možda je zbog duga i ušla u ,"Zadrugu 6".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.