BORILA SAM SE ZA NJEGA KAO LAVICA! Milica i Bora otkrili sve planove vezane za SVADBU i MEDENI MESEC

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 21:26

"BORILA SAM SE ZA NJEGA KAO LAVICA!" Milica i Bora otkrili sve planove vezane za SVADBU i MEDENI MESEC

Detalji venčanja koje se sa nestrpljenjem očekuje!

Voditelj Milan Milošević proslavljao je u jednom prestoničkom hotelu svoj 46. rođendan.

Tim povodom su se na pomenutoj lokaciji pojavile mnoge poznate ličnosti, među kojima veštom oku naših reportera nisu promakli i Bora Santana i Milica Kemez.

Njih dvoje su sasvim odudarali stajlingom od drugih zvanica. Pojavili su se u veoma jarkim bojama, ali osmeh je ono što je najviše sijalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na njima.

Novinare je najviše zanimao njihov odnos, koji u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti.

- Pa ja sam imao tremu, činilo mi se da nisam, ali kad sam pogledao snimak bila je tu. Prosto nije mala stvar. Mi smo bili dve godine u rijalitiju i jednu napolju, i trebalo je vremena da nam sve sve malo slegne i dođe na svoje, međutim, kada je sve prošlo znali smo da je to - to! Još u "Zadruzi" sam znao da je Milica ta, i da ću je oženiti. Pričali smo dosta o tome. Zaboravio sam da kleknem, ali biće prilike to da ispravim - rekao je on, a dopunila ga je Milica.

- Borila sam se za Boru kao prava lavica! Dokazala sam da ću biti njegova žena. On nikada nije ostavljao utisak da će me ženiti, ali eto - desiće se.

Milica je otkrila i da li je očekivala taj trenutak.

- Ja sam očekivala u nekim situacijama, ali baš kad nisam očekivala desilo se. Ja svako iznenađenje uvek pokvarim, imam tako neki osećaj. Tako da nije se nešto posebno sredio pa je uspelo izenanđenje. Ne živimo još uvek zajedno, u procesu sam sređivanja svog doma. Moraju neke stvari da se srede, ja sam više za kuću on je za stan, ali mislim da ću ga nagovoriti. Nisam razmišljala o detaljima svadbe i medenog meseca, ali svakako ću sve prepustiti njemu, jer je on stručnjak za veselja i dobre provode. Imaću dve kume, jedna će biti Dragana Mitar koja će me venčati u opštini, a druga će biti iz privatnog života koja će biti kuma u crkvi. Što se tiče Bore, slično razmišljamo, jer će njegov svedok biti takođe prijatelj iz privatnog života - dodala je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.