BORI SE SA RAKOM! PROLOMIO SE VRISAK! Zadrugarka doživela nervni slom, pa zapretila Ne dirajte je

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 20:11

"BORI SE SA RAKOM!" PROLOMIO SE VRISAK! Zadrugarka doživela nervni slom, pa zapretila "Ne dirajte je"

Haos u Zadruzi!

Sandra Rešić ušla je u žestoku svađu sa Borom Santanom na kojeg je i nasrnula, ali i sa Milicom Kemez zbog klipa nakon kojeg je Milica Kemez iznela da je Sandra Rešić ljubila Anđela Rankovića.

Nakon što je urlala i vrištala na sve, ona je zapretila svima da joj ne spominju oca koji je pokojan i ne može da im odgovori, ali i njenu sestru koja je teško bolesna.

- Javno kažem da ću sve poklati ko mi bude pravio priče bez razloga! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I da sam te ljubila, evo, opet ću - besnela je Sandra.

- Zamoliću vas sve da mi ne spominjete oca, on je mrtav i ne može da vam odgovori, a da vam nije palo na pamet da mi spominjete ovde setru iz Amerike! Ona se bori sa rakom i ne dirajte je! Devojka se bori sa karcinomom, nemoj da ju je neko uzeo u usta! - vrištala je Rešićeva!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.