BORBA PROTIV TEŠKOG OBOLJENJA: Anđela sklopila ruke i sa knedlom u grlu se obratila naciji - hajmo zajedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 23:05

BORBA PROTIV TEŠKOG OBOLJENJA: Anđela sklopila ruke i sa knedlom u grlu se obratila naciji - hajmo zajedno!

Samo ujedinjenjem može da se postigne rezultat.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, otkako su napustili "Zadrugu 6" usled diskvalifikacije prouzrokovane nedoličnim ponašanjem, ne prestaju da privlače pažnju medija i publike u spoljnom svetu.

Oni su ovog puta odlučili da svoju poažnju i publicitet dobijen učešćem u pomenutom projektu, iskoriste na najbolji mogući način, a to je da apeluju kod ljudi da se pruži pomoć onima kojima je najpotrebnija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Anđela Đuričić je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj je pozvala sve svoje pratioce da pomognu osobi koja bez naše pomoći ne može. Reč je sredstvima koja se prikuplja za lečenje, a kako bi se to reklo, nečije malo je za nekoga mnogo.

Zvezdan i Anđela sui pokazali da imaju veliko srce i da pored svog pritiska medija koji trpe i mnoštva zluradih komentara, uspevaju da pronađu tračak svetlosti i brote u svemu što im se dešave, te uspeju da svoj glas koji se daleko čuje, iskoriste na pravi način.

Anđela je apelovala da se pomogne ženi koja je inače admin odnosno rukovodilac fan profila na društvenim mrežama, a koje su posvećene Mikiju Đuričiću, njenom rijaliti saborcu i cimeru iz pomenutog formata.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.