BORA IZMAMIO POLJUBAC OD ŠOPIĆEVE: Treba da se desi s*ks, ali imam problem Filip će POLUDETI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORA IZMAMIO POLJUBAC OD ŠOPIĆEVE: "Treba da se desi s*ks, ali imam problem" Filip će POLUDETI (VIDEO)

Neće mu biti prijatno kad čuje ovo.

Bora Santana je prišao krevetu na kom su ležali Ivana Šopić, Vladimir Tomović i Stefan Karić sa predlogom da bude u vezi sa Šopićevom, a zauzvrat će joj platiti.

- Prirodnim putem, spaseš i nju i njega. Najveći haos u istoriji Zadruge. Nešto bi tu moralo da se desi. S*ks me ne zanima sa tobom na silu! Ja uvek imam para. Šta hoćeš? Ja znam šta je tebi u glavi, duša te boli, jer ti je drugarica bila sa njim. Umorilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te nešto, zbog Stefija, a Filip ti je onda bio... - rekao je Bora.

- Boro, meni ne treba haos. Ti i ja kad bi se smuvali, odmah bi nas zvali. Treba da se desi s*ks, ali imam jedan problem, ti se meni ne sviđaš! Volim drugačiji tip muškarca. Onda mi daj soma i po. Moram na frizuru i nokte. Hoću sve! Sve si u pravu, Filip mi je bio utešna nagrada - rekla je Šopićeva.

Ivana je tvrdila da ne može da se poljubi sa Borom, zbog njenog dečka Filipa Đukića, ali je Bora uspeo nakon nekoliko pokušaja da izmami poljubac od Šopićeve u obraz.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.