BOMBETINA! Mina Kostić u PETOJ DECENIJI zapalila mreže snimkom u bikiniju, svi gledali OVAJ DETALJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 21:08

BOMBETINA! Mina Kostić u PETOJ DECENIJI zapalila mreže snimkom u bikiniju, svi gledali OVAJ DETALJ!

Još jednom dokazala zbog čega nosi epitet ,"Džepne Venere".

Pevačica Mina Kostić jedna je od najpoželjnijih dama na našem estradnom nebu, i uvek je nosila epitet ,"Džepne Venere", s obzirom da je vrlo niska i vitka.

Ona ima punih 48 godina, ali njeno telo izgleda kao kod dvadesetogodišnjakinje.

Mina, vrele letnje dane provodi na bazenu sa prijateljima, a jedan snimak dok je pevala svoju pesmu "Stariji čovek" oduševio je korisnike društvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreža.

Osim zbog vokalnih sposobnosti kojima je bogato nadarena i čemu je ekipa portala Srbija Danas imala prilike mnogo puta da prisustvuje, mnogi su pevačicu pohvalili i zbog nestvarno dobrog izgleda. Pevačica je pozirala ispred objektiva u crnom bikiniju koji je dodatno isticao njenu vitku liniju, ali i bujne grudi.

- "Kakva bomba", "ne mogu da verujem da je ova žena u petoj deceniji, svaka čast", "prezgodna, kao avion" - su samo neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.