BOMBA!  Luna se VRAĆA NA PINK - prošlo je samo TRI DANA, Đoganijeva dobila POZIV OD PRODUKCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 18:36

BOMBA! Luna se VRAĆA NA PINK - prošlo je samo TRI DANA, Đoganijeva dobila POZIV OD PRODUKCIJE

Auuu...

Luna Đogani naustila je "Zadrugu 3" pre tri dana, na rođendan Filipa Đukića.

Nakon što je sabrala utiske, produkcija Pink televizije ju je pozvala da gostuje u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Čitava Srbija, a samim tim i poznati, suočavaju se sa nevidljivim neprijateljem koji nastavlja da hara estradom. Sve češće u medijima vidimo imane brojnih javnih ličnosti koje su zaražene virusom Kovid - 19 ili koje su ga preležale: Svetlana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ceca Ražnatović, Veljko Ražnatović, Marina Visković, Novak i Jelena Đoković, Viktor i Aleksandra Troicki, samo su neki od poznatih koji su javno priznali da su oboleli od koronavirusa.

😘😘😘 #lunadjo #zadruga3 #ljubav

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 21. Мај 2020. у 11:41 PDT

Ove nedelje, ekipa emisije "Premijera – Vikend specijal" razgovaraće sa svim poznatima koji su savladali koronavirus, ali i sa onima čija borba i dalje traje.

Pored njih, u emisiji će se pojaviti kao gost Luna Đogani koja je 30.juna napustila Zadrugu 3. Prvi put pred kamerama će pričati o svemu što je saznala posle napuštanja rijalitija, što je i najavila na svom Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.