BOLJE BUDI SAM NEGO SA MILJANOM KULIĆ! Šok uključenje tokom emisije uživo Nije tebe Bosa našla na ulici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 08:00

"BOLJE BUDI SAM NEGO SA MILJANOM KULIĆ!" Šok uključenje tokom emisije uživo "Nije tebe Bosa našla na ulici!"

Udelila mu savet!

U još jednoj emisiju "Narod pita" Dušica Jakovljević ugostila je Lazara Čolića Zolu i Anitu Stanojlović.

Gledalac koji se uključio podsetio je Zolu na sve skandale sa Miljanom Kulić, pa osuo paljbi po njoj.

- Moj favorit od prvog dana je Zola, ali ja ne želim da završim ovaj razgovor, a da ne kažem neke stvari...Radije bi mu dala jedan savet, iako ja imam dosta godina, nekada sam volela da primim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savet, a nekada ne. Ostani celog života sam, nego da budeš sa Miljanom. Šta misliš kako je tvojoj majki kada gleda te stvari sa Miljanom i kada je vređaju?! Pa nije te ona našla na ulici. Ja o tebi imam vrlo lepo mišljenje, podržavam te i imam posebno reči hvale za tebe. Ja ti od srca želim sreću, ti si divan momak i ostani takav kakav jesi. Jedna zvezda ne čini nebo, kada se jedna gasi i ostale se gasi, ti nikada nisi sam! - rekla je gledateljka, te se osvrnula na Anitu:

- Ja ne želim mnogo da diskutujem o Aniti, mnogo je mlada, želim mnogo sreće njoj i Matoroj. Matora je stari igrač, prefrigani igrač, voli i veliki je drug. Ti si premlada i smatram da ćeš se jednog dana otrezniti - dodala je gledateljka.

- Sada trenutno ljude zanima to venčanje, kada je i gde je to venčanje. Čeka me Matora da dođem kući, spava joj se, ali gleda - rekla je Anita.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.