BOLI, ALI PROĆI ĆE... Andreana Čekić se oglasila nakon vesti o RASEČENOJ NOZI I TUČI sa ljubavnikom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BOLI, ALI PROĆI ĆE..." Andreana Čekić se oglasila nakon vesti o RASEČENOJ NOZI I TUČI sa ljubavnikom

Kratko i jasno!

Prethodne večeri Andreana Čekić izazvala je pravu pometnju kada se nije pojavila na zakazanom nastupu u Budvi. Njeni muzičari su već bili u klubu sa svom opremom, ali nje nije bilo nigde. Nakon izvesnog vremena, Andreana se oglasila na svom Instagram profilu, te objasnila da je "rasekla nogu".

Međutim, danas je kako bomba odjeknula vest da se pevačica navodno potukla sa svojim dečkom u hotelu, te da se tako povredila.

Pevačica se oglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povodom navoda o tuči.

- To je laž. Pila sam vodu dok sam se šminkala, čaša mi je iskliznula iz ruke i posekla sam se tako da nisam mogla stati na nogu. Danas sam već bolje, malo me boli, ali proći će. Marko i ja nikad srećniji nismo bili i upravo smo na putu za Igalo gde nastupam večeras - rekla nam je Andreana.

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.