BOLELO JE! Voditeljka Slagalice preživela MALTRETIRANJE, a zatim se suočila sa NASILNIKOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BOLELO JE!" Voditeljka "Slagalice" preživela MALTRETIRANJE, a zatim se suočila sa NASILNIKOM!

Otvoreno progovorila o teškom periodu!

Kristina Radenković, voditeljka popularnog kviza "Slagalica", podelila je sa novinarima portala "Srbija Danas" svoje iskustvo iz detinjstva.

Radenkovićeva je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Celokupno iskustvo na nju nije ostavilo štetne posledice, ali kako lepa voditeljka tvrdi bilo je bolno. Nekoliko godina nakon proživljenih maltretiranja, uspela je da se suoči sa nasilnikom.

Објава коју дели Kristina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radenković (@krisradenkovic) дана 11. Јун 2019. у 5:35 PDT

- Imala sam iskustva u detinjstvu sa nasiljem. Konkretno, jedan dečko me maltretirao. Zanimljivo je da smo se pre par godina videli u izlasku. On sada radi kao socijalni radnik, verovali ili ne... Sve sam mu sasula u lice jer je bio nasilan i mnogo me nervirao. Kao klinka sam bila štreberka, mnogo sam volela da učim, pa sam ga zbog toga jako nervirala, pa me on gađao grudvom, otimao mi sendvič. Posle cele nedelje skupljam za topli sendvič, to nikada neću zaboraviti, a on uzme, pa mi odlomi pola... To kod mene nije bilo baš strašno, ali je bolelo. Vređali su me zbog proteze, zuba, zadnjice... Deca umeju da budu zla, ali mislim da se to rešava kod kuće. Svako dete je slika svojih roditelja. Ako dete trpi nasilje kod kuće, ono će izaći i tu agresiju usmeriti na drugu decu - izjavila je Kristina.

Објава коју дели Kristina Radenković (@krisradenkovic) дана 12. Јун 2019. у 3:41 PDT

Poznata voditeljka dala je i svoje viđenje kako da se stane na put vršnjačkom nasilju.

- Živimo u takvom vremenu kada može o tome da se govori, pre nije moglo, niste imali kome da se požalite. A sada odmah u novine, na sve portala, sliku nasilnika u medije, pa da vidimo da li njegovoj mami i tati prija da im se sin slika za crnu hroniku - zaključila je voditeljka za naš portal.

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.