BOKI 13: OTKRIĆU GEJEVE NA ESTRADI!

Izvor: Kurir, 08.Mar.2012, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOKI 13: OTKRIĆU GEJEVE NA ESTRADI!

Gola istina! Voditelj i pevač Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, uskoro će objaviti autobiografiju, u kojoj će, pored detalja o svom burnom životu, otkriti i ko su homoseksualci na srpskoj javnoj sceni. Knjiga „Mojih 25“ zasigurno će se čitati u jednom dahu, jer će u njoj biti mnogo pikanterija koje će čitaoce iznenaditi.

Gola istina!

Voditelj i pevač Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, uskoro će objaviti autobiografiju, u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << će, pored detalja o svom burnom životu, otkriti i ko su homoseksualci na srpskoj javnoj sceni. Knjiga „Mojih 25“ zasigurno će se čitati u jednom dahu, jer će u njoj biti mnogo pikanterija koje će čitaoce iznenaditi.

- Knjiga će biti veoma zanimljiva, u njoj će jasno stajati ko su gejevi na srpskoj estradi - kaže Boki 13 za Kurir.

Inače, Boki će pre knjige objaviti album „Ne plaši se ogledala“, koji će se u prodaji naći od 15. marta.

(M. V.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boki 13: Otkriću gejeve na estradi!

Izvor: S media, 08.Mar.2012

Kontroverzni makedonski voditelj Bojan Jovanovski piše autobiografiju „Mojih 25“, koja će biti puna pikanterija

Nastavak na S media...

Boki 13: Reći ću ko su gejevi na estradi!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Mar.2012

Kontroverzni makedonski voditelj Bojan Jovanovski piše autobiografiju "Mojih 25", koja će biti puna pikanterija...Voditelj i pevač Bojan Jovanovski , poznatiji kao Boki 13, uskoro će objaviti autobiografiju, u kojoj će, pored detalja o svom burnom životu, otkriti i ko su homoseksualci na srpskoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Boki 13: Razotkriću ko su homoseksualci na našoj estradi!

Izvor: Scandal.rs, 08.Mar.2012

Kontroverzni makedonski voditelj Bojan Jovanovski, kao što smo već najavili, piše autobiografiju “Mojih 25″, koja će biti puna pikanterija. Voditelj i pevač, poznatiji kao Boki 13, uskoro će objaviti autobiografiju, u kojoj će, pored detalja o svom burnom životu, otkriti i ko su homoseksualci...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.