BOJIM SE ZAPLAKAĆU... Petar Božović potresnim rečima se oprostio od prijatelja Borisa Komnenića

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 14:39

"BOJIM SE ZAPLAKAĆU..." Petar Božović potresnim rečima se oprostio od prijatelja Borisa Komnenića

"Ne usuđujem se glasno da govorim..."

Petar Božović jedina je osoba kojoj je Boris Komnenić dozovoljavao da ga zove Guza, mrzeći taj nadimak isto toliko koliko ga je mrzeo njegov lik iz "Boljeg života" Saša Popadić.

Gostujući na TV Prva, glumac koji je pre nekoliko dana dobio prestižnu nagradu Dobričin prsten, kazao je da mu je veoma teško pao gubitak kolege.

Објава коју дели Beogradski mesec (@beogradskimesec)

- Odjedanput >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve postaje besmisleno, i taj Prsten, i te uloge... O njemu sam uvek mislio prvo kao izvanrednom i sjajnom glumcu, drugo kao izvanrednom čoveku, stoiku koji je svojom duhovitošću visoke razine plenio. Od početka sam ga smatrao našim Žerar Filipom. Drago mi je što smo ono malo vremena proveli zajedno kao bliski prijatelji. Ne usuđujem se glasno da govorim, bojim se zaplakaću - rekao je Petar Božović.

Podsetimo, Boris Komnenić preminuo je juče, u 64. godini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.