BOJI SE DA OSTAVI ŽELJKA SA MNOM Miljana Kulić slomljena zbog Marije - Udarila je na moje majčinstvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 03:24

"BOJI SE DA OSTAVI ŽELJKA SA MNOM" Miljana Kulić slomljena zbog Marije - Udarila je na moje majčinstvo!

Ogolila dušu u emisiji!

Aktuelna rijaliti učesnica, Miljana Kulić je sa Markom Đedovićem u "Šiša baru" razgovarla o turbulencijama sa Marijom Kulić i svom majčinstvu.

- Još uvek me nije udario šamar realnosti, još uvek sam u šoku - počela je Miljana, pa nastavila:

- Neke stvari ne mogu da razumem, nikad mi neće biti jasno Marijino osporavanje mene i Zole. Opet Jovo nanovo. Isti akteri, ista priča. Ja sam svoj bes iskalila na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zoli. Rekla je da me niko ne voli, poistovetila je mene i Ivana, udarila je na moje majčinstvo. Rekla sam joj da je loša majka da bi videla kako je meni kad ona kaže da sam ja loša majka. On ima samo mene i omogući ću mu stambeno pitanje posle ovoga. Šta ću ja sa mojim novcem, to je moj problem - rekla je Miljana.

- Je l' misliš da je njoj poroblem tvoj odnos sa detetom ili novac? - pitao je Marko.

- Novac. Kad sam sa Bebicom tad sam lutkica, najbolja majka, a kad sam sa Zolom nesposobna sam, imam dijagnozu i boji se da ostavi dete sa mnom - rekla je Miljana.

- Koliko te to pogodi? - pitao je Marko.

- Mnogo jer znaš kad ti neko priča da si nesposoban, pa stvarno umisliš da jesi. Ja sam samu sebe kad se Željko zagrcnuo kao mali proglasila nesposbnom od silnih strahova koje sam imala. Pogađaju me etikete koje mi lepi godinama. Sve i da sam najluđa, da imam 20 dijagnoza, da jesam nesposbna, a demantovaću ti napolju, bićeš moj gost, zar majka to treba na televiziji da govori o meni. Meni se to skuplja, skuplja i osećam se omalovaženo i bezvredno. Onda sam ušla u crveno kad smo se posvađale i nisam imala samokontrolu nad rečima. Za te reči me još uvek nije stiglo kajanje - rekla je Miljana.

- Je l' istina da ti lažeš Bebicu da se sa Zolom šališ, rekla je Marija to? - pitao je Marko.

- Rekla je da bi Nenadu dala lažnu nadu da me čeka. Zna da nisam ni progovorila sa njim u Nišu sat vremena, pitala sam ga šta mu je kad je krenuo da plače. Rekla je da me niko neće i da mi je ona stvar bitnija od Željka. Apsurd mi je da polni organ poistoveti sa detetom. Ona zna da bih život dala za Željka. Meni možda razum u nekim životnim situacijama kaže da treba da budem sa Bebicom, ali srce neće - rekla je Miljana.

- Šta se desilo sa Marijinim stavovima ako govori da joj je nebitno da li Bebica ne viđa svoju decu? - pitao je Marko.

- Ona da čuje to sa strane rekla bi da je sram i ološ, a za Bebicu uvek nalazi opravdanje. Ona gleda samo svoju zadnjicu i to što je on dobar prema meni, a ja gledam kakav će biti i prema ostalima i ne daj Bože, slobodno kažem ne daj Bože, našem detetu. Bio je Bebica i grub prema meni, napolju isto. Ona bi pre verovala njemu nego svojim rođenim očima. Ona želi da me liši poslovne sposobnosti, a ako me bude lišila toga, e onda se ona pita da li mogu da dođem ovde, da li mogu da se udam, da li mogu da ostanem trudna. Ja bih takav život završila - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.