Izvor: iYupi.com, 26.Mar.2011, 05:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOJANIĆ: NIKO ME NIJE ZVAO SA ESTADE!

Fotografije koje su juče objavljene, na kojima se vidi ogroman ožiljak na leđima Miloša Bojanića posle operacije raka kože, šokirale su javnost, ali ne i našu estradu, ili bar ne u dovoljnoj meri da bi ga pozvali i raspitali se za njegovo zdravlje. Kako folk pevač tvrdi, takvo ponašanje estradnjaka nije ništa novo jer njegov telefon niko nije... (Ovo je samo deo vesti, posetite iYupi.com za sve vesti, video klipove i mnogo više.)

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Šokantne fotke Miloša Bojanića nisu izazvale očekivanu reakciju: Niko me od kolega nije pozvao!

Izvor: Scandal.rs, 26.Mar.2011

Fotografije koje su juče objavljene, na kojima se vidi ogroman ožiljak na leđima Miloša Bojanića posle operacije raka kože, šokirale su javnost, ali ne i našu estradu, ili bar ne u dovoljnoj meri da bi ga pozvali i raspitali se za njegovo zdravlje. Kako folk pevač tvrdi, takvo ponašanje estradnjaka...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.