BOJANA STAMENOV SE PREPOLOVILA! Pevačica zablistala na crvenom tepihu - pokazala vitku liniju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023, 13:03

BOJANA STAMENOV SE PREPOLOVILA! Pevačica zablistala na crvenom tepihu - pokazala vitku liniju! (VIDEO)

Pre 25 godina je kupovala bioskopsku kartu, a sada dolazi na projekciju filma kao počasan gost!

Sinoć je u prestonici bila prikazana regionalna premijera filma "Titanik". Ovaj film je nakon 25 godina od stvaranja obrađen u 3D formatu i prikazan publici u tom obliku.

Mnogobrojne poznate ličnosti prodefilovale su crvenim tepihom, a među njima je bila i pevačica Bojana Stamenov. Ekipa portala Srbija Danas se našla na licu mesta i razgovarala je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevačicom o emocijama koje joj budi ovaj film.

- Pre 25 godina kada je ovaj film bio premijerno prikazan i došao je u Srbiju, ispred bioskopa je mama čekala sestru i mene i rekla: "Evo vam karte, bolje bi vam bilo da je dobar film, toliko su skupe karte". Karte su koštale 25 dinara po komadu, to je bilo strašno skupo tada. Sećam se tog filma. Večeras kada sam prilazila bioskopu razmišljam kako je pre 25 godina bila karta 25 dinara, a sada dolazim kao počasni gost i srce mi je puno - rekla je Bojana, a zatim otkrila da li plače uz ovaj film:

- Da, uvek. U bioskopu sam plakala pre 25 godina. Volim takve filmove uz koje može da se pusti suza - priznala je Bojana.

Svi su sinoć primetili da je Bojana drastično smršala. Podsećamo, pevačica je nedavno pričala da je izgubila 80 kilograma i to isključivo prirodnim putem. Zdrav način ishrane i redovni treninzi doveli su do toga da se Bojana "prepolovi". Sudeći prema njenom sinoćnjem pojavljivanju na crvenom tepihu, možemo zaključiti da je Bojana nastavila sa zdravim navikama i da je još više smršala od poslednjeg intervjua u kom je govorila da je izgubila 80 kilograma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.