Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOJANA RISTIVOJEVIĆ KONAČNO PROGOVORILA O SVAĐI S PRODUKCIJOM: Ovo je prava istina o njenom odlasku s Hepija!

Voditeljka Bojana Ristivojević odlučila je da promeni televiziju na kojoj je radila, zbog čega su mnogi bili začuđeni i pitali se – zašto! Zanosna plavuša je dugo ćutala, a sada je konačno rešila da otkrije šta se zapravo desilo. “Svi su otišli iz “Parova” samo sam ja ostala. Ja sam najduže tu bila, ukupno pet The post BOJANA RISTIVOJEVIĆ KONAČNO PROGOVORILA O SVAĐI S PRODUKCIJOM: Ovo je prava istina o njenom odlasku s Hepija! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OVO JE PRAVA ISTINA O BOJANINOM ODLASKU SA HEPIJA!

Izvor: Svet, 15.Avg.2019

Voditeljka Bojana Ristivojević odlučila je da promeni televiziju na kojoj je radila, zbog čega su mnogi bili začuđeni i pitali se – zašto!. Zanosna plavuša je dugo ćutala, a sada je konačno rešila da otkrije šta se zapravo desilo.. “Svi su otišli iz “Parova” samo sam ja ostala. Ja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.