BOJANA POKAZALE TANGE!

Izvor: Kurir, 11.Maj.2011, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOJANA POKAZALE TANGE!

Daj malo tange, sestro! Nakon što su joj roze gaćice sevnule dok je sedela u ispovedaonici, Bojana Stojković sinoć je ponovo pokazala svoj donji veš u kući „Velikog brata“. Dok se spremala da

Daj malo tange, sestro!

Nakon što su joj roze gaćice sevnule dok je sedela u ispovedaonici, Bojana Stojković sinoć je ponovo pokazala svoj donji veš u kući „Velikog brata“. Dok se spremala da legne u krevet kod Marijane i Nemeša, okrenuta leđima, izložila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je skoro cele tangice.

I ono što je spakovano u njih! Elem, dugo su gaćice sevale i bile napolju, ali je onda Bojana osetila da joj duva po leđima. Brže-bolje navukla je pižamu i uvalila se u krevet.

(G. D.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Veliki Brat: Bojana Stojković pokazala tange

Izvor: CrveniTepih.com, 11.Maj.2011

Nakon što su joj roze gaćice sevnule dok je sedela u ispovedaonici, Bojana Stojković sinoć je ponovo pokazala svoj donji veš u kući „Velikog brata“. Dok se spremala da legne u krevet kod Marijane i Nemeša, okrenuta leđima, izložila je skoro cele tangice. I ono što je spakovano u njih! Elem,...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.